De TheaterJongens produceren in opdracht van Purper BV de theatervoorstelling ‘Samen Solo’ met Marjolijn Touw, Frans Mulder en Marco Braam.

Musicalster, zangeres en actrice Marjolijn Touw kreeg voor haar solovoorstelling ‘Marjolijn Touw houdt van jou’ veel lof en een vier sterren recensie in De Volkskrant (Hein Janssen). Theatermaker Frans Mulder oogstte met zijn jubileumprogramma ‘Zeilen Op De Wind Van Vandaag’, dat hij in september 2020 samen met musicus Marco Braam speelde in het DeLaMar theater in Amsterdam, veel succes.
In SAMEN SOLO brengen Mulder en Touw, samen onder begeleiding van Marco Braam, de hoogtepunten van die twee voorstellingen bij elkaar. Het zijn verhalen over twee levens die bijzonder veel raakvlakken hebben.
Marjolijn vertelt, met als leidraad haar vele musicalrollen, haar levensverhaal. Frans blikt openhartig terug (en vooruit) op een levenlang theater.